top of page

Vipper & bryn

Med et keratin lash lift, er det helt fantastisk hvordan naturlige vipper kan blive bukket, samtidig med at de bliver næret, styrket og ser fyldigere og sundere ud!

Nu er det slut med at bruge vippebukkere som skader dine naturlige vipper og slut med nedadgående, lige og halv fesne vipper.

Når dine vipper bliver bukket op, vil det give et mere åbent øje og dine vipper vil syne længere og flottere. Bukket holder i 6-8 uger, men jeg anbefaler at gentage behandlinger efter 4-5 uger da vippe bukket gradvist aftager og der kommer nye vipper til.

​Den nye keratin lash lift behandling udføres med EU produceret og godkendte produkter. Produkterne er ikke testet på dyr, de er parabene fri og giver en intens genopbyggende keratin og collagen efterbehandling. Produkterne er veganske og spækket med biotin+ som er er et B-vitamin, som er vigtig for kroppens hår, hud og negle. Den nye teknologi bag produkterne ​forhindrer risiko for overbehandling samt giver mulighed for både at bruge mascara og/eller gøre vipperne våde lige efter endt behandling. 

20190425_175519305_iOS.jpg
Keratin brow lift

Med keratin lash lift deluxe, sker helt samme behandling som ved keratin lift, dog er der tilføjet lidt ekstra "deluxe". Dette er en selvvarmende engangsmaske til øjnene, som også kan benyttes til at nedbringe behandlingstiden for Keratin Lift med 30%, og du opnår derfor et bedre lift og en hurtigere behandling. Varmen fra masken har den effekt at den giver ro samt virker afstressende til trætte og overanstrengte øjne. Den beroligende varme kreerer også en let dampeffekt, som giver fugt til øjenområdet og mindsker fine linier og rynker omkring øjnene.

 

 

Brow lift er en helt ny behandling i Danmark. En behandling hvor du kan få stylet dine bryn lige som du vil og slippe for brug af fx browgel. Dette er også en behandling for dig som har nedadgående bryn, bryn der peger i forskellige retninger eller krøller. Elsker du måske bare soap-brow looket, som giver et mere fyldigt look - så er brow lift lige noget for dig  Brow lift er en helt ny metode, hvor jeg går ind og justerer bryn hårenes retning, så du kan skabe lige den brynform du ønsker. 

Kan vælges som pakke tilbud med Keratin lash lift eller Keratin lift deluxe. 

20190423_165810194_iOS.jpg
Brow lift.jpg

Alm. lash lift inkl farve af øvre vipper.

Brow lift uden farve af bryn. 

Alm. lash lift uden farve af vipper.

bottom of page