top of page

Negle 

Problemer med negle der knækker, flosser eller som er svære at lakerer? Problemer med lakker som får mærker, eller som skaller af efter få dage? Vil du gerne have pæne velplejet og evt. lange negle, så skal du komme ned og blive forkælet hos os.

Jeg tilbyder jeg Gelenegle, Polygelnegle og Shellac-behandlinger.

Jeg er uddannet og certifikatet i gelenegle samt Shellac i produkterne fra CND™. Derudover er jeg uddannet og certifikatet i Polygel og Gelish i produkterne fra Harmony. Du kan være sikker på, at kvalitet og håndværk er i centrum hos mig.

Shellac® er for dig, som vil have en lak der holder på dine egne negle. Shellac® er en professionel lak, der giver dig flotte, strålende negle helt uden mærker i over 14 dage. Helt unikt bevarer Shellac® sin glans i op til 14 dage og ofte kan du gå med den længere end det. Shellac er super nem at fjerne og det tager kun 5 minutter, ved anvendelsen af tilhørende skånsomme CND remover wraps, det kan både gøres hjemme eller her i salonen. Udover det kan du få lavet en mini forstækning, hvis du gerne vil tilføre dine negle mere styrke, men ikke vil have gele på.

Vil du gerne have lange negle og kan du ikke vente, så skal du vælge en gele behandling. CND gele er et hypoallergene gelésystem, der er på markedet. Ved at fjerne formaldehyd, akrylat og glutaraldehyd, som typisk kan give allergiske reaktioner, har man lavet en allergivenlig gelé, der minimerer risikoen for allergiske reaktioner på kunder og negleteknikere. Udover det er det lugtfrit. Den specielle kemi bag geleen gør at det har mange af akrylsystemets fordele, men geleen har stor styrke, som er meget tæt på akryl negle.

Manicure behandling består af en opgradering af dine hænder og negle. Det er en plejene behandling som fingøre dine hænder og negle. Du vil få ordnet neglebånd, filet og ordnet negle samt pleje behandling af både arme, hænder og fingre med cremer og olier. Du kan vælge mellem to behandlinger en almenlig og en luksus. Uderover det kan du vælge at få en Vinylux® lak på dine negle som du kan få med hjem til hjemmebrug. En Vinylux® lak er en almenlig neglelak som holder i 7 dage. Det tørre i modsætning til andre almenlige neglelakker meget hurtigt (8 min.) Hvorefter den er gennemtør. (En almenlig lak er gennemtør efter 24 timer)

bottom of page