top of page
Søg
  • Forfatters billedeLinebiine

Hvordan får jeg mine "kunstige" gele negle af?

Opdateret: 12. nov. 2019

Det er et spørgsmål jeg ofte bliver stillet og jeg kan også se at det går igen på diverse neglegrupper på facebook og lignende. Der findes mange eksempler på hvordan folk har prøvet at tage gele negle af: Nogle har siddet med neglene i acetone bad, nogle har klippet dem af og andre har pillet/revet dem af.

Ved et acetone bad, vil der formentlig ingen virkning være da det kun er akryl negle som kan opløses på denne måde. Det vil dog vil det tage meget lang tid at opløse akrylen hvis ikke neglene er filet en del inden.

Dog skal du bære opmærksom på at acetone udtørrer neglene og huden omkring neglene og du skal derfor tilføre en masse fugt efterfølgende.

Se tidligere indlæg: Hvad er en sund negl?


Problemet ved at pille eller rive neglene af, er at vores negle består af ca. 100 lag. Når man piller eller river neglene af, vil der automatisk blive hevet flere af de lag med af og det vil kunne give skader på den naturlige negl. Nogle gange også permanente skader som du vil have resten af dit liv. Den eneste rigtige måde at få dine gele negle af på er ved at file dem af. Hvis du selv vil file neglene af, kræver det at du ved hvilke type fil du skal bruge. Antallet af grit på filen (hvor grovkornet filen er) har stor betydning når du filer et

produkt af. Hvis du kommer til at file for meget på naturneglen, hvilket de fleste kommer til i irritation over at file og file for at få geleen af, kan der opstå skader som kan være permanente. Jeg vil derfor altid anbefale at du får det gjort ved en professionel negletekniker som ved hvad hun/han laver.


Hvad gør jeg hvis skaden allerede er sket?

Er du alligevel endt der hvor du har pillet, revet eller filet for meget på dine negle er der et lille håb forude.

For at redde dine skadede negle, kan du anvende en keratin kur. Jeg anbefaler at du bruger CND Rescue Rxx.

Hvad kan den så gøre for dine negle?

CND Rescue Rxx er en effektiv keratin behandling som skal anvendes dagligt i 1-4 uger. Den hjælper med at reparere skadede negle. Den indeholder bl.a. keratin protein som i forvejen er en del af vores negl og ved påførelse 2 gange dagligt, er det med til at styrke den naturlige negl. Jojoba olie penetrerer naturlig olie ned igennem neglene og er rigtig god til øge gennemtrængning af andre produkter samtidig med at det giver fugt til neglen. Mandel olie blødgører og har en balsamlignende effekt. For at produktet skal optages bedst i neglene, skal det påføres som en lak i 3-4 tynde lag og sidde i 30 min, og gerne længere, før du vasker hænder.


Der er klinisk dokumenteret at:

Efter 1 uges brug 2x dagligt:

70% oplevet neglene føles tykkere.

80% oplevet at hvideoverflade mærke var markant mindre.

80% oplevet neglens tilstand forbedret.


Efter 4 ugers brug 2x dagligt:

73% oplevet mindre deling af neglelagene.

80% oplevet mindre revner i siden af neglene.

69% oplevet endnu mindre hvideoverflade mærke eller helt forvundet.


For at få den optimale effekt ud af produktet anbefales det at bruges i 4 uger.

Rescure rxx kan købes her:

3,7 ml svare til ca. en uges forbrug.God fornøjelse.

-Line
707 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Commentaires


bottom of page