SolarOil Pen

Varenummer GG
kr129,-
Ikke på lager
1
Produkt detaljer

SolarOil pennen, gør det endnu nemmere end før. Den er nem og have med på farten og have liggende i lommen eller i tasken. God til dig som gerne vil bruge SolarOil når du er på arbejde, sidder i toget eller hvor som helst.

For at anvende tages "proppen" af og i enden af pennen, drejes på den gule hvorefter der bliver frigjort olie til penslen som derefter påføres på neglene og huden omkring.

Neglen er ligesom en svamp. Når de kommer ind i under vandet i vandhanen, i badet, eller i opvaskevandet så svulmer de op og vil indeholde vand. Når "svampen" (eller i det her tilfælde neglen) bliver liggende så krymper den ind igen og udtørrer. Sådan fungere en udtørret negl også, så snart du vasker hænder, så vil den optage alt det udtørrende vand med det samme, og efter et stykke tid, vil det forsvinde og neglen er tilbage til sin tørre kedelige tilstand. Så vasker vi fingre igen, jo flere gange ligger neglen og svulmer op og krymper sammen igen. Det resultere i at neglen knækker, flækker og deler sig i lagene. Dette kan du forhindre ved at anvende solarOil.

Gem dette produkt til senere
  • Facebook - sorte cirkel
  • Instagram - sorte cirkel

Rolighedsbek 3, 4300 Holbæk

© 2017 by Nails by Linebiine. Proudly created with Wix.com