SHAMPOO BAR - Hindbær

Varenummer 00036
kr70,-
På lager
1
Produkt detaljer

Shampoo i fast form. 

En fast udgave af den traditionelle flydende shampoo, så det ikke behøves at bruge engangsplast-emballage. 

Med keratin, troldnød, økologisk ricinusolie og det regenererende provitamin B5. Shampoo baren er lavet af naturlige og økologiske ingredienser. Den tryller for din hovedbund! Min familie og jeg elsker den!

Særligt velegenet til pleje af tørt hår, behandlet hår og irriteret hovedbund. Én shampoo bar er nok til ca. 50 hårvaske ved skulderlangt hår og en bar svare til 3 almenlige flasker shampoo. Med en mild duft, shampoo baren kan også fås også uden duft.

Emballage i 100% genbrugskarton. Alt engangs plastikken er sparet væk og derfor er denne shampoo bar med til og passe på miljøet! 

Det meste engangsplast er af så dårlig kvalitet, at det ikke kan genbruges eller genanvendes, derfor ender det oftest i forbrændingen.

På verdensplan produceres der en vanvittig mængder plast hvert år, og det ser ikke ud til at blive mindre;

Med mindre vi aktivt handler - nu! På verdensplan produceres der svimlende mængder plast hvert år, og det ser ikke ud til at blive mindre: Medmindre vi aktivt handler - gør det ved at anvende en shampoo bar.

MED VALNØD, HAVTORN & KERATIN, FEMININ BUBBLEGUM DUFT – TIL ALM./FEDTET HÅR MILD OG FRUGTSØD.

Produceret i danmark, godkendt grøn salon, ingen plast, genanvendeligt emballage, velplejet hår uden kompromis, naturlige ingredienser, skader hverken hår, hud eller miljø! 

Gem dette produkt til senere
  • Facebook - sorte cirkel
  • Instagram - sorte cirkel

Rolighedsbek 3, 4300 Holbæk

© 2017 by Nails by Linebiine. Proudly created with Wix.com