KONJAC SVAMP - Green tea

Varenummer 00049
kr90,-
På lager
1
Produkt detaljer

En Konjacsvamp er fyldt med A,- B, - C-, D-, og E-vitaminer, folinsyre, jern, kobber, fosfor, zink, proteiner og kulhydrater, og arbejder med din hud og ikke kun på din hud, for at skabe det bedste rense resultat på den mildest måde.

Konjacsvampen er naturlig, økologisk og 100% plastikfri. Når svampen er “død” efter ca. 2-3 måneder kan bomulds snoren klippes af og svampen komposteres.

Denne variant er med grøn te, som har antibakteriel effekt, samt er sprængfyldt med antioxidanter, som giver hudens celler en god beskyttelse imod ydre påvirkninger. Desuden har den en opstrammende og udglattende effekt.

Sådan bruger du din konjacsvamp:

Blødgør svampen ved at holde den i vand eller under den rindende vandhane. Brug altid kun svampen i våd tilstand. Påfør eventuelt dit renseprodukt på ansigtet eller svampen (for dobbelt rense effekt) og brug den i cirkulære bevægelser i hele ansigtet, samt hals. Den må gerne anvendes på de sarte øjneomgivelser. Skyl den efter brug og hæng den til tørre udenfor badeområdet, da det fugtige miljø i badet vil nedbryde svampen hurtigere.

For at øge holbarheden yderligere på svampen, kan du hælde den over med kogende vand 1x hver eller hver anden uge. Den holder 1-3 måneder ved daglig brug.


Gem dette produkt til senere
  • Facebook - sorte cirkel
  • Instagram - sorte cirkel

Rolighedsbek 3, 4300 Holbæk

© 2017 by Nails by Linebiine. Proudly created with Wix.com